Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, în ziua în care au încheiat stagiile de pregătire centralizată de la Pojorâta şi, respectiv, Suceviţa, grupările sucevene de Liga a III-a Foresta şi Bucovina Rădăuţi s-au întâlnit într-un meci de amical pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv. Chiar dacă erau obosiţi după efortul depus în cantonament, acolo unde antrenorii au pus accentul pe pregătirea fizică, jucătorii celor două formaţii au făcut multă risipă de energie, rezultând un meci spectaculos, pe gustul celor aproximativ 200 de fani care au dorit să vadă pe viu întâlnirea, în ciuda frigului de afară.

Totuşi, forestierii au părut mult mai conectaţi la joc şi s-au impus la final cu scorul de 5-1. Drugă a deschis scorul la mijlocul primei reprize cu un şut centrare care l-a surprins pe Zvoronciuc, pentru ca italianul Rigoni să dubleze avantajul gazdelor în debutul mitanului secund, reluând în plasă o minge şutată de Martin şi respinsă de portarul advers. Rădăuţenii au redus din handicap prin I. Plămadă, în minutul 70, din penalty, însă, imediat, Rigoni a făcut 3-1, cu un şut imparabil, de la 12 metri, la colţul lung. Pe finalul întâlnirii a ieşit la rampă Diallo, nou venit în tabăra Forestei, care a punctat de două ori din apropiere, bine servit de Martin.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Cărbune – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Ungurianu, Rigoni – Cerlincă, Marin, Filip. În repriza secundă au mai evoluat portarul Mociu şi jucătorii de câmp Corduneanu, Mandiuc, Neacşu, Căinari, Burghele, Martin, Diallo şi brazilianul Joao Luiz.

Acesta din urmă a părăsit însă terenul accidentat după doar două minute petrecute pe gazon, astfel că a ieşit practic din cărţi pentru transferul la gruparea suceveană.

Bucovina Rădăuţi a început meciul în formula: Zvoronciuc – Antonesei, Mihăeş, Florescu – Alecsandru, Vitu, Dănilă, Coajă – Netbai, Stoian, Coroamă. Au mai intrat: Melinte, I. Plamadă, Ciobanu, Bejenar, Sahlean şi Busuioc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava