Concert pascal
MOPAN Suceava

La finalul acestei săptămâni, stadionul ”Areni” din Suceava a fost gazda primului amical jucat pe teren propriu de Foresta în această perioadă precompetițională. Adversara echipei sucevene a fost Ceahlăul Piatra Neamț, colegă de serie în Liga a III-a.
Gruparea suceveană, proaspăt retrogradată din eșalonul secund, a arătat cu totul altfel față de precedentul joc de pregătire cu Aerostar Bacău în care a fost învinsă cu 8-1. Cu multe nume noi în formula de bază, Foresta Suceava începe încetișor să închege un nucleu de jucători cu care se poate prezenta la startul viitorului campionat. Trebuie de amintit totuși și faptul că Ceahlăul Piatra Neamț s-a prezentat la Suceava cu o echipă foarte tânără.


Pe un gazon aproape impecabil și pe o vreme călduroasă, Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț au oferit un spectacol agreabil puținilor spectatori prezenți în tribune. Cu jucătorii italieni Matteo Faiola și Matteo Rigoli în primul unsprezece, gruparea suceveană a avut un plus de imaginație la mijlocul terenul în fața nemțenilor. Mai mult, vârful de atac Grumezescu și fundașul central Vițelaru a demonstrat cu prisosință faptul că știu jocul și au mare experiență competițională.
Așa cum era și normal, jocul Forestei Suceava nu a fost unul deosebit de cursiv și bine legat dat fiind faptul că a avut pe teren o garnitură nouă, însă premizele sunt destul de bune, jucătorii aflați sub comanda lui Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță arătând reale posibilități. Oricum, toată lumea a arătat disponibilitate la efort mai ales că tehnicianul Mihai Guriță a și ”stat cu gura” pe toți.
La finele a 90 de minute de joc agreabil, Foresta Suceava a câștigat amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 3-0 prin golurile marcate de Grumezescu, Artenie și Robert Martin.

Foresta Suceava: G.Niga – Onofraș, Samba, Vițelaru, Ghimp – Ionescu, Matteo Rigoli, Artenie, T.Lungu – Matteo Faiola, Grumezescu. Au mai evoluat pentru Foresta Suceava: Ursachi, Robert Martin, Aioanei, Fares, Negură și V.Curchi.
Ceahlăul Piatra Neamț: S.Cîmpianu – Dumbrăvean, V.Rotaru, A.Rusu, Sârghie, Antim, Babii, Toma, Pintea, Cuibari, Țapu. Au mai jucat: Mateiciuc, Vîlea, Coteț, S,Matei.

”A fost un test reușit, încet-încet, începem să conturăm un lot competitiv de jucători. Mai este mult de muncă mai ales la capitolul omogenitate, dar cred că am pus bazele unei echipe serioase. Nu știm exact cum va arăta formația noastră la debutul viitorului sezon competițional, dar ne pregătim asiduu și cred că suporterii suceveni vor avea o surpriză plăcută când vor vedea cum se exprimă în joc Foresta Suceava” a declarat antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu.


Foresta Suceava va mai disputa trei partide amicale în luna august, cu CSM Roman pe 8 august, cu CSM Pașcani pe 11 august și cu Șomuz Fălticeni pe 14 august.
Ediția 2018-2019 a Ligii a III-a este programată să debuteze pe 25 august. Foresta Suceava va evolua în Seria I, cel mai probabil alături de formațiile Știința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, CSM Roman, Bucovina Rădăuți, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Șomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava