MOPAN Suceava

Stadionul Areni a găzduit la finele săptămânii precedente ultimul meci de pregătire din această pauză competiţională al echipei Foresta Suceava. Echipa antrenată de Vespazian Colban s-a impus cu scorul de 3–0 în faţa ieşenilor de la Ştiinţa Miroslava. Sucevenii au reuşit să marcheze după numai şase minute de joc prin June, care a primit o pasă excelentă de la Martin şi a şutat plasat din mijlocul careului, scor 1–0. Până spre finalul reprizei au fost ocazii la ambele porţi, iar chiar înainte de pauză Lungu a obţinut un penalty, dar portarul oaspeţilor a reuşit o paradă excelentă la lovitura de pedeapsă executată de Căinari.

În partea a doua, Vepazian Colban a făcut mai multe schimbări, iar în minutul 50, Foresta şi-a dublat avantajul după o fază în care singurul jucător rămas pe teren tot meciul, Drugă, a centrat perfect de pe partea stângă şi Grumezescu a lovit decisiv balonul cu capul, scor 2–0. În ultimul minut regulamentar de joc, atacantul Grumezescu şi-a trecut în cont dubla, după un şut imparabil de la 16 metri, scor final 3–0 pentru Foresta Suceava.

Foresta Suceava a început acest meci cu: Ailenei – Onofraş, Ichim, Viţelaru, Drugă – Stănescu, June – Cerlincă, Lungu, Căinari – Marin. După pauza au mai intrat: Cărbune – Celeadnic, Mateciuc, Androne, Pavel, Grumezescu, Hagiu, Boca, Sumanariu, Nimerenco şi Nergheş.

Echipa antrenata de Vespazian Colban va debuta în noul sezon al Ligii a III-a, sâmbătă, pe stadionul Areni, cu un meci în compania gălăţenilor de la Sporting Lieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava