MOPAN Suceava

Foresta Suceava a reușit și a doua victorie în amicalele din această iarnă dupa ce s-a impus, la finele săptămânii trecute, în fața de la CSM Pașcani, cu scorul de 3-1. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Fără antrenorul principal Selim Benachour, plecat pentru câteva zile în Franța, “galben-verzii” au intrat mai greu în ritmul jocului, deschiderea scorului venind abia în minutul 38, când Robert Martin a marcat cu capul, după o centrare de pe partea dreapta trimisă de Vamanu. Două minute mai târziu, echipa suceveană și-a dublat avantajul prin Artenie, care a stabilit și scorul pauzei cu un șut în vinclu din marginea careului mare.

Titularizat în premieră între buturile Forestei, internaționalul moldovean Augustin Cărbune a avut patru-cinci intervenții salvatoare în repriza secundă, dar s-a dovedit învins în minutul 70, când Unghianu a înscris cu un șut plasat de la 20 de metri. Scorul final avea să fie stabilit in minutul 80, când nou-intratul Andrei Pavel a transformat un penalty acordat pentru un fault al portarului pășcănean asupra lui Andrei Mateiciuc.

Foresta Suceava: Cărbune – Ionescu, Celeadnic, Vițelaru, Ghimp – Vamanu, Vreme, Lungu, Artenie – Grumezescu, R. Martin. După pauză au mai evoluat: Onofraș, Rigoni, Pavel, A. Mateiciuc, Bejenar și P. Mateciuc. Cristi Gulei și portarul Florin Logofătu au fost învoiți la amicalul cu CSM Pașcani.

Foresta va disputa următorul meci de verificare sâmbătă, 9 februarie, la Piatra Neamț, contra divizionarei secunde Aerostar Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava