MOPAN Suceava

Echipa de fotbal a Sucevei, Foresta, a dat restart și a adus la conducere oameni carora le place jocul cu balonul rotund și care sunt localnici. Noul  președinte al clubului, Gabriel Clim a reușit să-l convingă pe Dorin Goian să preia postul de antrenor principal.

Este pentru a doua oară când brandul nostru sucevean, fostul căpitan al naționalei României, Dorin Goian se oferă să ajute fotbalul din acest oraș. Fostul internațional a aflat ce datorii are Foresta  și știe că nu se poate ca situația să devină roză la clubul sucevean peste noapte. Se pare că este dispus să reconstruiască formația din temelii, lucru benefic pentru fotbalul sucevean.

Foresta Suceava azi pregătirile pentru noul sezon competițional cu o nouă conducere tehnică și managerială. Primul antrenament condus de Dorin Goian va avea loc azi, cu începere de la ora 17.00, la ședința de pregătire urmând să fie prezenți și o serie de jucători noi.

Este vorba de mijlocașul Cornel Căinari, care a evoluat în ultimul sezon pentru Dante Botoșani și care și-a dat acordul pentru a reveni pe Areni. De asemenea, „galben-verzii” s-au înțeles și cu fundașul stânga Cătălin Grosu, în vârstă de 22 de ani, un jucător de loc din zona Sucevei, care în ultimele sezoane a evoluat în Seria a VI-a a Ligii a III-a, pentru Flacăra Horezu și Viitorul Dăești. La primul antrenament al Forestei vor fi prezenți și o serie de tineri jucători de la Juniorul și LPS Suceava, care urmează a fi evaluați de Dorin Goian.

Până în prezent, gruparea suceveană a perfectat și un număr de patru meciuri amicale, după cum urmează: pe 30 iulie cu Politehnica Iași, pe Areni; pe 5 august cu Ceahlăul Piatra Neamț; pe 10 și 20 august cu Aerostar Bacău. Campionatul Ligii a III-a de fotbal va începe pe 27 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava