MOPAN Suceava

Foresta Suceava a încheiat seria meciurilor de pregătire din iarna aceasta cu un joc test în compania echipei de juniori de elită de la FC Botoșani. Partida disputată recent, pe terenul sintetic din complexul LPS Suceava, a fost dominată cu autoritate de gazde care s-a impus la final cu categoricul scor de 10-0 (4-0). Pentru echipa antrenată de Ivan Gvozdenovic au punctat Martin (3), Knezevic (3), Stănescu, Cerlincă, Drugă, plus un autogol.

Foresta Suceava a evoluat în alcătuirea: Zvoronciuc – Cimbru, Celeadnic, Mateciuc, Novacek – Stănescu, Terzic – Cerlincă, Zouaoui, Sîncelean – Martin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Gal, Drugă, Hostiuc, Postică, Knezevic și Vultur.

Pentru „galben-verzi” a fost al șaptelea joc de verificare de la startul pregătirilor de iarnă, după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2), Sporting Vaslui (1-1), Știința Miroslava (4-0) și Dacia Unirea Brăila (0-4).

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți. În primul meci de campionat din 2021, pe data de 13 martie, Foresta va evolua pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava