MOPAN Suceava

Foresta Suceava a început din startul acestei săptămâni cea de-a doua etapă a pregătirii de iarnă. Fotbaliștii pregătiți de Petre Grigoraș au ajuns la Pojorâta, acolo unde vor efectua un stagiu de 10 zile de pregătire centralizată. 19 jucători cuprinde lotul care a făcut deplasarea în cantonament, nu mai puțin de 8 dintre aceștia ajungând pe Areni în această iarnă, este vorba de portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) și Sebastian Lupu (Ardealul Cluj) și mijlocașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Bogdan Filip (FC Botoșani II), Florin Burghele (Universitatea Cluj) și Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

În afara pregătirii fizice specifice, pe perioada stagiului de la Pojorâta „galben-verzii” vor disputa și un joc test în compania grupării de Liga a IV-a ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, partidă care va avea loc sâmbătă.

După revenirea din stagiul de pregătire centralizată, sucevenii vor mai juca amicale cu Bucovina Rădăuți, pe 14 februarie, cu Știința Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, și cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamț.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești.

Lotul cu care Foresta a plecat în cantonamentul montan este format din următorii jucători: Augustin Cărbune, Sebastian Bîlbă, Haralambie Mociu – portari; Paul Mateciuc, Eugeniu Celeadnic, Dudu Constantin Drugă, Ruben Sumanariu, Simon Mandiuc, Sebastian Lupu – fundași; Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Cornel Căinari, Matteo Rigoni, Radu Ungurianu, Bogdan Filip, Florin Burghele, Diallo Flatie – mijlocași; Robert Martin și Alexandru Marin – atacanți.
Fundașul Adrian Avrămia și mijlocașul Mario Pipoș vor rata cantonamentul de iarnă din pricina unor accidentări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava