MOPAN Suceava

În ultimul meci amical de dinaintea debutului official din campionatul Ligii a II-a de fotbal, Foresta Suceava a întâlnit la finele săptămânii trecute pe terenul sintetic de la LPS gruparea Știința Miroslava. În perioada pregătirii de iarnă, gruparea suceveană a avut adversare din eșaloanele inferioare, formația ieșeană, cu care a jucat sâmbătă 18 februarie, fiind considerată cea mai puternică.
Deși oaspeții au prezentat o echipă alcătuită din jucători cu fizicuri impresionante, organizarea jocului grupării pregătite de antrenorul Cristi Popovici a fost superioară. Cum noul vârf de atac al sucevenilor, Vraciu, nu marcase în partidele amicale decât din penalty, el ar fi trebuit să garanteze calitățile sale de ”puncheur” și din acțiune. Lucru a fost posibil în disputa cu Știința Miroslava după o centrare perfectă a lui Căinari, Vraciu înscriind cu facilitate.
A fost 2-0 nu după mult timp, cel mai percutant jucător al sucevenilor în perioada pregătirilor de iarnă, Cerlincă, marcând cu un șut lejer după ce portarul oaspeților a respins lovitura sa de cap. Cel mai frumos gol al meciului Foresta Suceava – Știința Miroslava a fost cel izbutit de același Cerlincă pe finalul primei reprize. Mijlocașul sucevean, jucător de picior drept, a reușit o execuție de excepție cu stângul lăsându-l fără replică pe goal-keeper-ul ieșenilor.
După schimbările efectuate la pauză, ritmul de joc al Forestei a scăzut puțin, poate și din cauza faptului că se apropie jocurile oficiale și toți jucătorii vor să fie în formă atunci când se va juca pe puncte și bani. Deși partida dintre Foresta Suceava și Știința Miroslava s-a încheiat cu scorul de 3-0, oaspeții au arătat o formulă de joc solidă și au beneficiat de două ocazii imense, la prima mingea ocolind poarta pur și simplu, iar la a doua bara salvându-l pe portarul Hânțăscu.
Sâmbătă, 25 februarie, Foresta Suceava va întâlni în primul meci oficial din 2017 acasă pe Areni gruparea ASU Poli Timișoara. Echipa suceveană a arătat bine în partidele amicale, însă jocul de campionat va fi diferit, la fel ca și gazonul de pe stadionul Areni.

Foresta Suceava: Niga – D.Bălan, Asanache, Lung, Drugă – Cerlincă, Dănilă, Dumitriu, Căinari – B.Rusu, Vraciu. Au mai evoluat: Hânțăscu, Semeghin, Stănescu, A.Mutu, Strugariu, Grumezescu, Coroamă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava