Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă 27 mai, stadionul ”Areni” a resimțit frenezia meciurilor de altădată, suporterii suceveni venind în număr mare la meciul retur din cadrul semifinalei barajului pentru promovarea în Liga a II-a dintre Foresta Suceava și CSM Râmnicu Sărat. Încurajați de scorul din prima manșă, egal 1-1 în Buzău, spectatorii suceveni au umplut tribunele și au simțit din nou în piept mândria de a fi bucovinean.

Prima repriză a partidei dintre Foresta Suceava și CSM Râmnicu Sărat a fost una fără sare și piper, gazdele nereușind să închege mai mult de trei pase consecutive, oaspeții fiind extrem de sfioși pe atac. Lucrurile s-au ”dezmorțit” în minutul 34 când portarul oaspeților a sărit să respingă a minge înaltă, nefiind în careul de 6 metri și l-a busculat pe atacantul sucevenilor, Chika. Arbitrul a acordat penalty, iar Salvarea l-a scos din teren pe vârful Forestei care a suferit o comoție. Din fericire, el a fost externat tot în timpul zilei de sâmbătă și se află în afara oricărui pericol.

Lovitura de la 11 metri a fost executată de același Samson, cel care marcase și în tur la Râmnicu Sărat, tot de la punctul cu var. De această dată mijlocașul gazdelor a tras tremurând peste bară. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, chiar dacă sucevenii au dominat jocul.

Mult mai determinați și mai concentrați au revenit jucătorii Forestei Suceava după cele 15 minute de odihnă. La zece minute de la reluarea jocului după a centrare bună de pe dreapta mingea a ajuns la Filip, cam greoi în acest meci, acesta a întors un adversar și i-a așezat balonul lui Ilie care a marcat cu un șut plasat, puțin norocos. Descătușată după acest gol și după reacția splendidă a spectatorilor, formația gazdă a atacat în valuri și după doar două minute Codău a punctat din nou după o pasă bună a lui Robert Martin.

La 2-0 pentru Foresta Suceava în duelul cu CSM Râmnicu Sărat lucrurile s-au mai calmat, dar echipa oaspete a dovedit că nu are încă forța să se bată pentru promovarea în eșalonul secund.

A rămas 2-0 pentru Foresta Suceava și echipa pregătită de Dorin Goian s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga a II-a. Așa cum era de așteptat, Foresta Suceava va juca în ultimul act cu ”colegii” de la Ceahlăul Piatra Neamț, care au eliminat Metalul Buzău.

Cele două echipe se cunosc foarte bine, disputele între ele de-a lungul anilor fiind efervescente de-a dreptul. În ultima perioadă Foresta Suceava stă mai bine în întâlnirile directe, însă echilibrul este aproape perfect. Oricum, în aceste partide de care pe care diferența este făcută de determinare și inspirația de moment.
Meciurile dintre Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț se vor juca sâmbătă 3 iunie, pe stadionul ”Areni” din Suceava, iar apoi miercuri 7 iunie pe stadionul din Piatra Neamț. Primul va fi la ora 18.00, al doilea la 17.30.

Pentru returul de la Piatra Neamț autoritățile locale vor pune la dispoziție mijloace de transport pentru suporterii suceveni.

Foresta Suceava: Niga – Grosu, Cană, Cimbru, Nițu – Samson, Ilie, Căinari, Filip – Chika, R.Martin. Rezerve: Cuciureanu – Botezatu, Codău, Muntean, Netbai, Nechita, Mihalciuc, Hagiu, Ionescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava