Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Piatra Neamț, s-a disputant amicalul dintre Aerostar Bacău și Foresta Suceava. După un joc echilibrat, mai ales în prima repriză, băcăuanii s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Popescu și Mihalcea, ambele în partea secundă a partidei. Echipa suceveană pregătită de Ivan Gvozdenovic a evoluat bine în special în primele 45 de minute când a ratat câteva ocazii bune de a înscrie, cel mai aproape de gol aflându-se atacantul Alex Marin, care a trimis mingea în bară.

Foresta Suceava a început meciul în alcătuirea: Zvoronciuc – Fărcășan, Celeadnic, Novacek, Drugă – Stănescu, Sumanariu – Zouaoui, David, Marin – Martin. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Gal, Cerlincă, Mateciuc, Cimbru, Postică, Sîncelean.

În primele două meciuri amicale din intersezon Foresta a dispus cu 9-1 de colega de serie CSM Pașcani și a cedat cu 2-1, la Buzău, în fața divizionarei secunde Gloria.

Până la startul sezonului oficial de primăvară, programat să înceapă pe data de 13 martie, „galben-verzii” vor mai disputa următoarele meciuri amicale: pe 17 februarie cu Sporting Vaslui, pe 20 februarie cu CSM Focșani, pe 24 februarie cu Știința Miroslava, pe 27 februarie cu Dacia Unirea Brăila și pe 3 martie cu Șomuz Fălticeni.

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți. În primul meci de campionat din 2021, pe data de 13 martie, Foresta va evolua pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava