Foresta Suceava a suferit prima înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a pierdut în fața divizionarei secunde Aerostar Bacău, cu scorul de 2-4, într-un meci amical disputat la finele săptămânii trecute, la Piatra Neamț. Fără antrenorul principal Selim Benachour, care este așteptat să se întoarcă din Franța, “galben-verzii” s-au văzut conduși la jumătatea primei reprize cu scorul de 0-2, printr-o dubla semnată de Pop. Formația suceveană a redus din diferență până la pauza dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Artenie și chiar a reușit să egaleze în debutul reprizei secunde prin Martin, care a finalizat o centrare trimisă de Gulei. Ghimp și portarul Logofătu au comis însă apoi două penalty-uri într-un interval de doua minute, iar ex-forestierul Vraciu le-a transformat pe amândouă, stabilind scorul final la 4-2. Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță au testat doi fotbaliști noi cu ocazia acestui meci: Mocanu (CSM Roman) și Robciuc (LPS Suceava).

Foresta Suceava: Cărbune – Onofraș, Mateciuc, Vițelaru, Mocanu – Celeadnic – Robciuc, Vreme, Rigoni, Artenie – Pavel. În repriza a doua au mai intrat: Logofătu – Ionescu, Ghimp, Bejenar, Mateiciuc, Gulei și Martin. Grumezescu și Lungu au fost menajați la meciul cu Aerostar Bacău.
“Galben-verzii” se vor întoarce la Piatra Neamț pentru un meci amical cu gazdele de la CSM Ceahlăul, programat miercuri, de la ora 12.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava