Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a suferit a doua înfrângere în amicale, după ce a cedat pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 1-2, într-un meci disputat pe terenul sintetic de sub Pietricica la mijlocul acestei săptămâni.

Aflați la primul test de la întoarcerea antrenorului Selim Benachour din Franța, “galben-verzii” au deschis scorul prin Andrei Pavel, care a înscris cu un șut pe jos după o pasă de pe partea stângă.

Nemțenii au egalat până la pauză, prin Pintea, după o greșeală în defensiva oaspeților și și-au asigurat victoria în partea a doua, când Oțelită a finalizat cu capul o centrare venită din corner.

Foresta Suceava: Cărbune – Mocanu, Celeadnic, Mateciuc, Ionescu – Robciuc, Vremea, Rigoni, Boca, Mateiciuc – Pavel. În minutul 70 au mai intrat: Logofătu, Onofraț, Vițelaru, Artenie, Ghimp, Bejenar, Gulei și Martin. Lungu și Grumezescu nu au evoluat din cauza unor mici accidentări.

În următorul meci de verificare, Foresta va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la LPS Suceava, formația Șomuz Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava