Concert pascal
MOPAN Suceava

Vremea primăvăratică din acest sfârșit de noiembrie a adus mulți spectatori în tribunele stadionului ”Areni” la meciul de ieri, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii a II-a de fotbal. Iubitorii jocului cu balonul rotund au venit la stadion în dorința de a vedea revenirea grupării sucevene în disputa cu liderul Juventu București, după o perioadă mai modestă.
Partida a început cu un moment de reculegere ținut în memoria fostului mare fotbalist Didi Prodan și cu un cor de fluierături când crainicul stadionului a anunțat prezența în tribune a președintelui FRF, Răzvan Burleanu.
Avertizat de forța ofensivă a grupării bucureștene antrenorul sucevenilor Cristi Popovici a gândit pentru echipa sa o formulă cu un singur vârf de atac și cu cinci mijlocași. Deși arăta ”beton” din proiect, apărarea gazdelor a cedat chiar în minutul 2 când Florin Cazan a prins un șut bun de pe partea dreaptă a atacului bucureștenilor, mingea deviată prinzându-l ieșit din poartă pe portarul Hânțăscu. Golul a semănat cu cel primit de Foresta Suceava în meciul cu Steaua din Cupa României, ”veteranul” Semeghin nefiind dublat de Drugă pe faza de apărare.
La 0-1, echipa gazdă nu a cedat și a egalat în minutul 13 prin tânărul Dănilă, acesta fructificând cu o reluare ciudată centrarea lui Drugă. Meciul s-a ”stricat” în minutul 23 când atacantul sucevenilor Marius Matei are o intervenție ”nefericită” și este elimnat de arbitrul Lucian Rusandu.


Cu un om în minus pe teren, Foresta Suceava s-a făcut ”arici” ân propria jumătate de teren și a încercat să scoată punctul stabilt de remiza indicată pe tabela de marcaj din minutul 13. Portarul Hânțăscu s-a ”scos” după golul încasat în debut de meci după ce a respins peste bară un balon pe care scria 1-2.
După pauză, jocul a păstrat aceleași coordonate, cu Juventus București în atac și Foresta Suceava în defensivă. Incomodați de terenul greu, oaspeții nu au găsit deloc soluții în ofensivă. Ei au fost ”ajutați” pe final de joc de arbitrul Rusandu care a început să le acorde câte o lovitură liberă din apropierea carelui. Acestea nu au reprezentat o problemă pentru fundașii suceveni, însă lovitura de la 11 metri acordată în minutul 90 a fost o problemă. La un balon lung, atacantul bucureștean a căzut de lângă un fundaș sucevean și arbitrul de centru, care abia aștepta, a dictat penalty. Chpirliu a marcat în huiduielile spectatorilor suceveni și a făcut în zeflemea un tur de stadion fiind ”încurajat” de sucevenii care s-au urcat pe garduri în semn că-l vor primi cu flori când va reveni în Bucovina.
Foresta Suceava a pierdut nemeritat disputa cu Juventus București, dar jocul ar fi arătat cu totul altfel dacă Marius Matei era mai ”atent” în minutul 23.
Etapa a XVII-a a Ligii a II-a programează meciurile:
CS Baloteşti – UTA Bătrâna Doamnă    2-4
CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare    0-0
Dacia Unirea Brăila – Sepsi Sf.Gheorghe    0-1
Metalul Reşiţa – CS Afumaţi    1-2
Chindia Târgovişte – Dunărea Călăraşi    5-0
ASU Poli Timişoara – Academica Clinceni    0-1
CS Mioveni – Luceafărul Oradea    1-2
Foresta Suceava – Juventus Bucureşti    1-2
FC Braşov stă în această etapă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava