Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute Foresta Suceava a disputat penultimul amical al iernii pe terenul grupării Dacia Unirea Brăila. La capătul celor 90 de minute de joc, gazdele au câștigat clar cu 4-0 (1-0).
Masivii jucători suceveni pregătiți de Ivan Gvozdenovic au fost depășiți clar de ”spiridușii” brăileni. La jocul destul de lent al oaspeților s-au adăugat și câteva greșeli individuale majore care au făcut ca scorul să ia proporții. Pentru Dacia Brăila au marcat Raphael Stănescu în minutul 35 și Cocîrlă, Narcis Ioniță și Ștefăniță Sava în repriza secundă.
Foresta Suceava va mai disputa un singur meci de pregătire înainte de începerea campionatului eșalonul III al fotbalului românesc, miercuri, în compania grupării Șomuz Fălticeni. Înfrângerea de la Brăila, venită după succesul cu Știința Miroslava, demonstrează faptul că niciun meci nu seamnănp unul cu altul și că partidele amicale au rezultate imprevizibile. Totuși, cu mai puțin de două săptămâni înaintea debutului oficial, trebuie de tras un semnal de alarmă în ceea ce privește omogenitatea echipei sucevene. Să nu uităm că formația pregătită de antrenorul sârb Ivan Gvozdenovic are în componență, pe lângă români, jucători francezi, sârbi și moldoveni.
În primul meci al anului în seria I a Ligii a III-a, Foresta Suceava va primi pe 13 martie, pe teren propriu, vizita echipei Ceahlăul Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava