MOPAN Suceava

Etapa cu numărul XIV a seriei I a Ligii a III-a de fotbal a fost una bună pentru Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți, dar una mai neagră pentru Foresta Suceava.
Șomuz Fălticeni a luat o gură importantă de oxigen în contextul luptei pentru evitarea retrogradării, după ce s-a impus, la Dorohoi, cu 3-0 în duelul cu FC 2 Botoșani, o principală contracandidată în lupta pentru menținerea în eșalonul al treilea. Trupa pregătită de Dan Dăscălescu și Iulian Darabă a făcut un joc reușit și s-a impus clar la final, cu ajutorul golurilor marcate de Adelin Arăpașu, în minutul 5, și Vasile Padovei, în minutele 68 și 78. În urma acestui rezultat, fălticenenii au urcat două poziții în clasamentul Seriei I, până pe locul 12.
Și Bucovina Rădăuți a avut câștig de cauză în runda a XIV-a elevii antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan învingând pe CSM Focșani cu 2-0. Pentru rădăuțeni au marcat Cerlincă în minutul 26 și Coroamă în minutul 76.
Foresta Suceava nu a rezistat decât o repriză pe terenul liderului Gloria Buzău, pentru ca după pauză pauză să încaseze nu mai puțin de patru goluri. Sucevenii au primit două goluri în două minute consecutive 57 și 58, și până la final să mai primească două goluri. Pentru buzoieni au marcat Catană, Mihalache, Cazan și Asăvoaie.
Etapa a XV-a programează derbiul sucevean Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți. Meciul se va disputa viner 30 noiembrie de la ora 14.00 pe stadionul ”Areni” și va fi onorat de prezența fostului mare internațional francez Nicolas Anelka.

Rezultate consemnate în etapa a XIV-a a seriei I:
CSM Paşcani – Metalul Buzău     1-0
FC 2 Botoşani – Şomuz Fălticeni    0-3
CSM Râmnicu Sărat – Suporter Club Oţelul Galaţi    1-0
Ştiinţa Miroslava – Sporting Lieşti    2-0
Sănătatea Darabani – KSE Târgu Secuiesc    3-3
Gloria Buzău – Foresta Suceava    4-0
Bucovina Rădăuţi – CSM Focşani    2-0
Ceahlăul Piatra Neamţ stă în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava