Trasee Eminesciene

Foresta Suceava nu a putut produce surpriza pe terenului liderului la zi a Ligii a II-a, Hermannstadt Sibiu, pierzând cu scorul de 2-0. Sucevenii au pornit cu handicap în disputa cu sibienii pentru că au primit gol în chiar minutul 6 al partidei când căpitanul Dâlbea a profitat de o nesicronizare în linia defensivă a oaspeților.
Acest gol primit devreme, a turnat plumb, cum se spune, atât în ghete cât și în spiritual bucovinenilor. Este de fiecare dată greu să revii când ai plecat déjà cu un handicap. Sibienii au dominat primele 45 de minute, dar nu au putut majora scorul, apărarea ”galben-verzilor” rezistând cu succes.
Din păcate, în mod similar cu prima repriză, Foresta Suceava a luat gol în minutul doi al părții secunde. Fostul echipier al grupării sucevene, Bogdan Rusu, a înscris cu capul din apropiere. La 2-0 în favoarea gazdelor sibiene nu a mai fost nimic de făcut pentru suceveni. Portarul Began a limitat proporțiile scorului, însă și Foresta Suceava a avut două oportunități bune de a marca prin Cerlincă.
După cum spus și antrenorul celor de la Foresta Suceava, Nuno Pedro după meci, lipsa de experiență a jucătorilor săi i-a făcut să piardă întâlnirea cu Hermannstadt Sibiu. Pentru gruparea suceveană urmează un joc foarte important, sâmbăta viitoare pe Areni când adversară-i va fi CS Balotești.

Hermannstadt Sibiu: Căbuz – Mih. Stancu, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Boboc – Al. Neacşa (P. Petrescu 68′), Bg. Rusu, S. Lupu (Hergheligiu 58′) – C. Neagu (D. Roman 77′).
Rezerve neutilizate: H. Moldovan – I. Popa, C. Pîrvulescu, Dumitriu.
Antrenor: Alexandru Pelici
Foresta Suceava: Began – Ad. Onofraş (Coroamă 29′), Diallo (cpt.), Pappoe (Renquin 58′), Belevschi – Cerlincă, Vl. Stănescu, Acolatse (Prisăcaru 63′), Kimbaloula – Chalabi, R. Sumanariu.
Rezerve neutilizate: Ursache – Păvăluc, Dali Amar, Bosînceanu.
Antrenor: Nuno Pedro
Stadion: Municipal (Sibiu); Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare); Asistenţi: Ionuţ Babadac (Alexandria) şi Doru Zamfir (Slatina).

Etapa a IX-a programează meciurile:
FC Argeş – Sportul Snagov    1-0
Metaloglobus Bucureşti – ASA Târgu Mureş    4-0
Academica Clinceni – Ripensia Timişoara    2-1
CS Mioveni – Luceafărul Oradea    3-2
Hermanstadt Sibiu – Foresta Suceava    2-0
CS Baloteşti – Ştiinţa Miroslava    1-2
CS Afumaţi – ASU Poli Timişoara    2-1
Dunărea Călăraşi – Pandurii Tg. Jiu    3-1
Olimpia Satu Mare – UTA Arad    1-0
Chindia Târgovişte – Dacia Brăila s-a disputat după âncheierea ediției.

Foto: Valentin Macrea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava