Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a disputat, la finele săptămânii trecute, primul amical al iernii, în deplasare, cu Politehnica Iași. Formația de liga a II-a antrenată de Leo Grozavu s-a impus la final cu 3-1, cu ajutorul golurilor semnate de Itu, în minutele 26 și 51, și Mogoș, în minutul 78. Pentru formația suceveană a punctat mijlocașul Ilie Marian, după o oră de joc. Rezultatul nu are mare relevanță pentru că sucevenii sunt în urmă cu pregătirea față de echipa ieșeană și urmează să plece în stagiul de pregătire centralizată de la Gura Humorului.

Cu acest prilej au evoluat pentru formația suceveană și jucătorii transferați în această iarnă: fundașul central Ștefan Cană, venit de la FCSB, mijlocașii Valentin Hagiu (Rapid Brodoc), Sebastian Nechita și Vlad Codău, aduși de la Dante Botoșani, atacantul Robert Martin, revenit de la Șomuz Fălticeni, precum și juniorii Sebastian Burlacu și Ștefan Petraru, proveniți de la Liceul cu Program Sportiv.

Politehnica Iași: Jankov (Ailenei 70) – Kouadio (Olăeru 80), Tincu (Fl. Plămadă 46), Katanec (Ciaun 60), Finica, Marchioni (Fărcaș 46), Cristea (Roman 60), Itu (Mogoș 77), Hrib, Hlistei (Robert Ion 60), Vojtus (Harrison 46).

Foresta Suceava:

Repriza I: Niga –  Tănasă, Cană, Botezatu, Cucoș, Samson, Mihalciuc, Netbai, Nechita, Codău, Martin.

Repriza a II-a: Cuciureanu – Grosu, Ionescu, Cimbru, Nițu, Marian, Burlacu, Hagiu, Căinări, Filip (Petraru), Chika.

În continuarea programului de pregătire al iernii, „forestierii” vor efectua în intervalul 6-18 februarie un stagiu centralizat la Gura Humorului, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Până la reluarea sezonului oficial, „galben-verzii” vor mai susține încă șase meciuri test: pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava