Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a disputat la finele săptămânii trecute a doua manșă a primei faze a barajului pentru promovarea în Liga a II-a, pe terenul formației Oțelul Galați. În prima manșă formația suceveană a fost învinsă pe ”Areni” cu 1-0.

După un campionat cu fluctuații și cu puncte pierdute în principal în duelurile cu Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava s-a calificat la barajul de promovare în eșalonul secund de pe locul doi al clasamentului, urmând firește să joace cu cea mai bună grupare a seriei a II-a, adică Oțelul Galați. În principiu acest lucru ar fi trebuit evitat, dar cum sistemul de promovare presupunea două faze ale barajului, oricum ai fi dat piept cu dunărenii, dar mai târziu.

În acest condiții Foresta Suceava a jucat pe teren propriu cu Oțelul Galați și a pierdut cu 1-0 după un joc foarte modest. După cum au arătat lucrurile în tur și după forța arătată de gruparea gălățeană pa Areni, puțină lume mai spera la o revenire miraculoasă. Pe de altă parte, dunărenii ar fi fost culmea să piardă calificarea pe teren propriu, pentru că suntem în România nu în Germania, unde Hamburg a câștigat în deplasare, iar apoi a pierdut pe teren propriu cu Hertha Berlin.

Așadar, așa cum era de așteptat gazdele și-au luat toate măsurile de prevedere pentru a evita o surpriză neplăcută. Șansa s-a ivit chiar în minutul 10 când cel mai bun jucător sucevean, Karime Makongo l-a faultat pe Cisotti la 17 metri de poarta sucevenilor. Arbitrul i-a arătat roșu direct și totul s-a terminat pentru Foresta. Faultul nu poate fi contestat, dar în general nimeni nu acordă cartonaș roșu la prima abatere în debut de meci și mai ales dacă infracțiunea nu a fost în careu.

Arbitrii și-au făcut viața ușoară, cum se spune și în zece oameni Foresta Suceava nu a rezistat și a primit două goluri, în minutele 43 și 73, punctele fiind reușite de Cisotti și Paul Nistor.

Așa s-a scris încă o filă a serialului de eșecuri la barajul de promovare în Liga a II-a.

Foresta Suceava: Checicheș – I.Mihăescu, Celeadnic, Makongo, Arnold, Novac, M. Ilie, Dorobanțu, Netbai, Chika, Ungurianu.

În celălalt meci de baraj, dante Botoșani a trecut în prelungiri de Unirea Focșani cu 2-1 și s-a calificat în ultima fază a barajului, după 0-0, în tur. Dante Botoșani va juca pentru un loc în Liga a II-a cu Oțelul Galați.

Rezultate consemnate în ultima etapă din play-out;

CSM Pașcani – Șomuz Fălticeni   1-2

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Bacău        3-0

Sporting Vaslui – Știința Miroslava            2-2

Foresta Suceava a pierdut și returul barajului cu Oțelul Galați și a ratat promovarea în Liga a II-a, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava