Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul acestei săptămâni, Foresta Suceava se află în obişnuitul stagiu de pregătire centralizată, perioadă mult „iubită” de jucători. Dacă în ultimii ani cantonamentul se desfăşura la Poiana Negri, de această dată fotbaliştii suceveni vor alerga pe pantele înverzite din Câmpulung Moldovenesc.
Foresta Suceava a renunţat în aceste zile la şapte jucători: Negru, Velescu, Aeroaiei, Alecsandru, Mihai, Tăutianu şi Ionuţ Plămadă, ultimul anunţând conducerea echipei că a primit o ofertă mai bună. În aceste condiţii, lotul cu care formaţia suceveană a plecat în cantonament a numărat 15 jucători.
„Ne dorim să facem o pregătire cât mai bună pentru a putea face faţă rigorilor unei competiţii dificile. Ne-am propus să realizăm în perioada cantonamentului şi trei partide amicale, prima, joi de la ora 18.00 la Târgu Mureş şi alte două, dacă se poate, cu Bucovina Pojorâta” a declarat antrenorul secund al echipei Foresta Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Conducerea formaţiei Foresta Suceava a „înarmat” staff-ul cu medicamentaţie şi accesorii pentru antrenamente, iar jucătorii cu echipament şi mingi noi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava