Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava va relua pregătirile de iarnă în data de 18 ianuarie. Aflată în fruntea clasamentului seriei I a Ligii a III-a de fotbal, gruparea suceveană dorește să nu mai rateze promovarea și în acest an și a schițat un program de pregătire ambițios. Cel puțin din punct de vedere al partidelor amicale, lucrurile sunt de calitate.

Foresta Suceava va juca pe rând cu CSM Pașcani (31 ianuarie), Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), Sporting Vaslui (16 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

”Ne dorim, la fel ca toți sucevenii să promovăm în Liga a II-a la finele acestui sezon competițional. Din acest motiv am căutat să perfectăm jocuri amicale cu adversari cât mai puternici pentru a ne testa forțele” a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Gruparea de pe Areni a achiziționat doi mijlocași până acum, este vorba de francezul Yanis Zouaoui și de sârbul Darko Terzic, jucători care, impreuna cu antrenorul Ivan Gvozdenovic, ar putea ajunge mai repede de 18 ianuarie la Suceava.

Gruparea suceveană a renunțat la trei jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva.

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Știința Miroslava și cu Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava