Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a XXIX-a a seriei I a Ligii a III-a, Foresta Suceava a primit pe stadionul ”Areni” vizita liderului Gloria Buzău, echipă promovată matematic în eșalonul secund. Pe un teren bun, înmuiat puțin de ploaia căzută înainte de meci, s-au întâlnit două echipe lipsite de griji, oaspeții cu gândul la deplasările lungi din Liga a II-a, gazdele fără nicio șansă de promovare în acest sezon competițional. Totuși, deși a nu a avut miză, partida a fost una deosebit de plăcută și antrenantă.

Buzoienii nici bine nu s-au așezat în teren că au și primit gol. ”Spiridușul” Căinari a centrat excelent dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Robert Martin a marcat cu o lovitură de cap perfectă. Experiența jucătorilor grupării oaspete s-a simțit imediat pe teren. Cu Ciprian Petre, Enescu și Kamara la construcție, Gloria Buzău a echilibrat jocul și și-a creat câteva oportunități mari de a marca. Din fericire pentru Foresta Suceava, portarul Logofătu a fost în zi de grație și a apărat tot. A fost 1-0 la pauză, dar oaspeții au dat semne clare de revenire.

În repriza a doua, jocul a fost la fel de dinamic ca în prima parte, ambele formații jucând deschis și creându-și numeroase situații de gol. Mai norocoși au fost elevii antrenorului Florin Cristescu care a marcat pentru 2-0 prin tânărul Daniel Bejenar. Același Căinari a ”croșetat” pe partea stângă a terenului, a centrat ca la carte și Bejenar a marcat cu latul. La fel ca și în primele 45 de minute, oaspeții au încercat din răsputeri să înscrie, însă portarul sucevenilor, Logofătu a avut câteva reflexe de excepție.

La finalul celor 90 de minute de joc, Foresta Suceava a provocat prima înfrângere după 29 de partide pentru liderul Gloria Buzău și a dat spectatorilor prezenți în tribune din nou sentimentul că orașul Suceava are din nou o echipă competitivă care se poate lupta pentru revenirea în Liga a II-a.

Foresta Suceava: Logofătu – Onofraș, Vițelaru, Mateciuc, Mocanu, Căinari, Vremea, Celeadnic, Lungu, Bejenar, Martin. Au mai intrat: Artenie, Grumezescu, Ionescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava