Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, terenul sintetic din complexul LPS a găzduit meciul amical dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni. Partida a fost aprig disputată și s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Formația din Fălticeni a deschis scorul în minutul 24 prin Alecsandru. Golul egalării a fost semnat de Chika Odoh în minutul 67, vârful de atac profitând de centrarea foarte bună trimisă de Nițu din banda stângă. Gazdele ar fi putut câștiga meciul, însă pe final s-a ratat din toate pozițiile.

Fălticenenii au jucat ca și cum ar fi fost pe puncte, iar sucevenii s-au protejat pe cât posibil în perspectiva partidelor oficiale, acuzând puțin și oboseala acumulată după stagiul de pregătire centralizată de la Gura Humorului. Ce s-a putut lesne observa la duelul dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni a fost prezența inevitabilă poate a orgoliilor, fapt care poate pune în gardă gruparea suceveană vizavi de meciurile pe care le va juca în play-off cu Bucovina Rădăuți.

Foresta Suceava a început amicalul cu Șomuz Fălticeni cu formula: Niga – Tănasă, Cană, Botezatu, Filip, Mihalciuc, Samson, Netbai, Nechita, Hagiu, Muntean.

În a doua parte Dorin Goian a utilizat următoarea formulă: Niga – Grosu, Cimbru, Makongo, Nițu, David, Ilie, Codău, Căinari, Martin, Chika. Pe finalul meciului Ionescu i-a luat locul lui Robert Martin.

Echipa antrenata de Dorin Goian a înregistrat o înfrângere și o victorie în amicalele disputate până acum, 1-3 cu Politehnica Iași, respectiv 2-1 cu Gloria Bistrița, în vreme ce gruparea fălticeneană este neînvinsă de la startul pregătirilor de iarnă, după 2-0 cu Știința Miroslava, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț și 1-1 cu FC Botoșani.

Până la reluarea campionatului, Foresta Suceava își va mai testa forțele cu Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie), din nou cu Șomuz Fălticeni (1 martie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

În prima etapa a sezonului de primăvară, programată pe 11 martie, Foresta va primi, pe Areni, vizita Ceahlăului, în vreme ce Șomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava