MOPAN Suceava

Pe un teren ”Areni” bun, dar alunecos și moale din cauza ploilor căzute înainte de ora 15.00, sâmbătă 16 martie, în cadrul etapei a XVIII-a a seriei I a Ligii a III-a de fotbal s-au întâlnit Foresta Suceava și CSM Focșani. Cele două formații s-au angrenat în joc încă din start. Mai inspirați decât adversarii lor și cu jucători mai iuți și mai tehnici, vrâncenii au deschis scorul în minutul 11 prin Alexandru Panaite. Elevii antrenorului Selim Benachour au acuzat șocul și au mai primit destul de repede încă un gol marcatorul lui fiind Cosmin Pasăre.
Plecată oarecum de la început cu un dezavantaj de două goluri pe tabela de marcaj, Foresta Suceava a încercat să revină dar nu a reușit nimic până la pauză. Treziți la pauză de antrenorul Selim Benachour, sucevenii au revenit în meci în repriza a doua. Cu un alt sistem de joc care a împins liniile echipei gazdă peste gruparea vrânceană, Foresta a riscat tot. Eforturile sucevenilor s-au văzut răsplătite în minutul 57 când Tîrcă a marcat în propria poartă pentru scorul de 1-2.


Deși a avut nenumărate centrări pentru jucătorii înalți din ofensivă, gazdele nu au mai reușit nimic până aproape de final. Cu zece minute înainte de sfârșitul partidei disputa dintre Foresta Suceava și CSM Focșani a devenit un joc pe contre, gazdele abuzând de centrări în careu, în timp ce oaspeții au ripostat pe contraatac. Vrâncenii au avut trei ocazii imense pe final, din cauza unor gafe ale fundașilor suceveni, dar portarul Logofătu a apărat grozav. De partea cealaltă sucevenii au avut ghinion la câteva mingi trimise către poarta oaspeților. Totuși, la unul din atacuri Robert Martin s-a dovedit a fi nou omul potrivit la locul potrivit și a egalat.
Scorul final al partidei Foresta Suceava – CSM Focșani a fost 2-2, la capătul unui meci frumos și apring disputat.

Foresta Suceava: Logofătu – Paul Ionescu, C. Mateiciuc, Vițelaru, Onofraș – Celeadnic, Vremea, D.Bejenar, Căinari – Pavel, R.Martin. Rezerve: Cărbunaru – Grumezescu, Boca, Robciuc.
CSM Focșani: Dogaru – G.Petrescu, Tîrcă, B.Panaite, Cl.Mihai – Lupu, Salaoru, S.Săpunaru, I.Manu – Pasăre, Predoiu. Rezerve: Apenciucesei – Dediu, R.Popa, Sterian, Lăudatu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava