• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sfârșitul săptămânii trecute, stadionul ”Tineretului” din Fălticeni a găzduit unul din derbiurile locale ale seriei I a Ligii a III-a de fotbal dintre formația locală Șomuz și Foresta Suceava. Cum oaspeții nu mai aveau nicio șansă la promovare, pentru Șomuz Fălticeni conta orice punct în tentativa formației de a se salva de la retrogradare.

În aceste condiții, meciul a fost extrem de disputat, fără faze de mare spectacol, dar cu un joc extrem de dârz. Foresta Suceava a deschis scorul prin Robert Martin în minutul 15, dar a fost egalată înainte de pauză dintr-un penalty transformat de Julei. Echipa pregătită de Selim Benachour, ajutat de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță a avut șansa de a câștiga, dar Artenie a ratat lovitura de la 11 metri acordată sucevenilor pe final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava