În dorinţa de a se familiariza cu componenţii lotului grupării sucevene, Vespazian Colban, noul antrenor principal al Forestei, a organizat la finele săptămânii trecute un joc şcoală pe stadionul ”Areni”. Cu acest prilej au evoluat pentru prima dată în tricoul galben-verde şi cei cinci juniori transferaţi de la Sporting Vaslui; este vorba de portarul Ionuţ Ailenei, fundaşii laterali Marcel Chiorean şi Vasile Hagiu, şi mijlocaşii de bandă Aurel June şi Andrei Mihai.

„Ne bucurăm că am reuşit să perfectăm aceste cinci transferuri. Este foarte important să avem la dispoziţie fotbalişti tineri de mare calitate, în condiţiile în care regulamentul obligă fiecare echipă de Liga a III-a să aibă permanent în teren doi jucători născuţi în anul 2000 şi unul născut în 1999. Cu toţii sunt fotbalişti de mare perspectivă, fiind componenţi ai echipei naţionale de juniori a ţării noastre. Mai mult, vin de la club puternic, care în ultimii ani s-a bătut de la egal la egal cu Viitorul Constanţa şi Dinamo Bucureşti pentru supremaţie în Campionatul Elitelor”, a declarat preşedintele Forestei, Andrei Ciutac.

În afară de cei pomeniţi mai sus, în meciul şcoală de pe Areni au mai evoluat portarii Augustin Cărbune şi Sebastian Bâlbă, precum şi jucătorii de câmp Oloeriu Onofraş, Paul Mateciuc, Andrei Viţelaru, Alexandru Ichim, Eugen Celeadnic, Dudu Drugă, Florin Robciuc, Nicolae Parasca, Vasile Boca, Vlad Stănescu, Teodor Lungu, Andrei Cerlincă, Cornel Căinari, Andrei Pavel, Robert Grumezescu, Robert Martin şi Alexandru Marin.

Beneficiind de acordul conducerii clubului, mijlocaşul italian Matteo Rigoni se va alătura lotului începând din această săptămână.

Primul meci amical al Forestei din intersezon va avea loc, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 11.00, pe Areni, împotriva grupării Aerostar Bacău. Între 31 iulie şi 10 august, formaţia antrenată de Vespazian Colban va efectua un stagiu de pregătire centralizată la Pojorâta, urmând ca în acest interval, pe 3 şi 9 august, să susţină două jocuri amicale cu FC II Botoşani şi Aerostar Bacău. Pe data de 14 august, Foresta va juca primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, împotriva unui adversar necunoscut până la această oră, iar pe 17 august, cu o săptămână înaintea startului ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a, va disputa un ultim joc test împotriva Ştiinţei Miroslava.

Foresta Suceava a testat câțiva tineri jucători într-un meci școală pe stadionul ”Areni”, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava