Concert pascal
MOPAN Suceava

Primele două clasate în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a de fotbal, Foresta Suceava și Știința Miroslava, s-au întâlnit la jumătatea acestei săptămâni într-un meci amical pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv. Partida a fost dominată de echipa suceveană, care s-a impus fără dubii la final, cu scorul de 4-0. După bara lui Alexandru Marin, din startul întâlnirii, „galben-verzii” au deschis scorul în minutul 28 prin Terzic, care a profitat de o greșeală comisă de Mbengue în centrul apărării adverse. A fost apoi 2-0 în debutul reprizei secunde, atunci când juniorul Cimbru a împins în plasă, cu latul, o minge centrată în gura porții de către Drugă. Gazdele și-au majorat avantajul după o oră de joc prin Novacek, bine servit în careul mic de către Cerlincă. Abia intrat în teren, atacantul Robert Martin a stabilit scorul final în minutul 66, cu o lovitură de cap plasată sub transversală, din centrarea aceluiași Cerlincă.

Foresta Suceava a început meciul în alcătuirea: Zvoronciuc – Sumanariu, Celeadnic, Novacek, Drugă – Terzic, Zouaoui – Cimbru, Filip, Cerlincă – Marin. Au mai intrat: Gal, Konate, Mateciuc, Martin, Stănescu, Postică, Knezevic, Sîncelean și Hostiuc.

Pentru trupa antrenată de Ivan Gvozdenovic acesta a fost al cincilea joc de verificare de la startul pregătirilor de iarnă, după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2) și Sporting Vaslui (1-1). Sâmbătă, 27 februarie Foresta Suceava va disputa un nou meci amical pe terenul formației Dacia Unirea Brăila.

Pe data de 13 martie, în runda inaugurală a sezonului oficial de primăvară, Foresta va primi, pe Areni, vizita Ceahlăului Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava