• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Învinsă în primul amical al verii cu scorul de 1-0 de către Aerostar Bacău, Foresta Suceava va susţine la sfârşitul acestei săptămâni un nou joc test, în compania grupării FC II Botoşani. Partida va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10.30, pe stadionul Areni. Vespazian Colban, noul antrenor principal al grupării sucevene, are destule bătăi de cap în această perioadă, în condiţiile în care nu mai puţin de cinci fotbalişti sunt accidentaţi şi nu se pot antrena împreună cu restul lotului, este vorba de portarul Ionuţ Ailenei şi jucătorii de câmp Cornel Căinari, Robert Martin, Matteo Rigoni şi Robert Grumezescu.

La mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, jucătorii Forestei vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Pojorâta, acolo unde vor rămâne până pe 10 august. În acest interval, pe 9 august, formaţia suceveană va susţine şi un joc test, cu Aerostar Bacău. Pe data de 14 august, Foresta va juca primul meci oficial al sezonului, în Cupa României, împotriva unui adversar necunoscut până la această oră, iar pe 17 august, cu o săptămână înaintea startului ediţiei de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a, va disputa un ultim joc test împotriva Ştiinţei Miroslava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava