• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Etapa a XX-a a Ligii a II-a de fotbal programeză pentru Foresta Suceava un meci extrem de important în compania grupării Unirea Târlungeni. Meciul are loc sâmbătă, 3 decembrie a.c., pe stadionul Areni, începând cu ora 11:00. Cu opt runde în urmă, sucevenii nici nu și-ar fi bătut capul cu această partidă de la ”înălțimea” în care se aflau în clasament. A urmat o perioadă ”neagră” pentru băieții lui Cristi Popovici și jocul cu Unirea Târlungeni capătă în aceste condiții o valoare deosebită.
Cum ”forestierii” nu au reușit să iasă din pasă proastă nici după jocul cu Dunărea Călărași, meciul de sâmbătă are ocazia să le asigure, ăn cazul unei victorii, o vacanță cât de cât calmă. Foresta Suceava are oricum o revanșă de luat în fața celor de la Unirea Târlungeni pentru că una, din cele două succese ale oaspeților, este realizată în prima etapă din campionat când au câștigat clar în fața bucovinenilor cu 4-1.
Să sperăm că oaspeții noștri nu sunt obișnuiți cu zăpada și viscolul și noi ne vom adapta mai bine, dar nu cum am făcut-o la Sfântu Gheorghe.

Etapa a XX-a a Ligii a II-a programează meciurile:
Foresta Suceava – Unirea Târlungeni
CS Mioveni – Juvenstus București
Metalul Reșița – Olimpia Satu Mare
Dacia Brăila – Dunărea Călărași
CSM Râmnicu Vâlcea – UTA Bătrâna Doamnă
Academica Clinceni – Luceafărul Oradea
FC Brașov – Sepsi Sf.Gheorghe
Chindia Târgoviște – ASU Poli Timișoara
CS Balotești și CS Afumați stau în această rundă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava