Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava se întoarce pe stadionul ”Areni” după un sezon ratat. Formația pregătită de Dorin Goian și Daniel Bălan va primi sâmbătă 12 septembrie de la ora 17.00 vizita grupării Știința Miroslava. Obiectivul echipei sucevene a rămas același, de ceva vreme, promovarea în Liga a II-a. Așa cum era de așteptat, meciul se va disputa fără spectatori.

”Ne aflăm în fața unui sezon neobișnuit din cauza pandemiei de coronavirus. S-au aliniat la startul eșalonului trei nu mai puțin de 100 de echipe împărțite în zece serii. Va fi destul de complicat pentru că la fiecare două săptămâni trebuie să facem testele medicale.

Înaintea primei etape am făcut testele și așteptăm rezultatele azi. Avem la dispoziție un lot bun și dorim să începem campionatul cu o victorie” a declarat președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac.
În primele patru runde ale actualului sezon competițional Foresta Suceava va juca cu cele mai puternice echipe din serie.

”Avem o tragere la sorți nu prea grozavă, în primele patru etape urmând să jucăm cu Știința Miroslava, Ceahlăul Piatra Neamț, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

Sunt mulțumit de lotul pe care-l avem, avem o combinație reușită de experiență și tinerețe și vrem să luăm lucrurile pas cu pas debutul fiind extrem de important. Va fi greu fără spectatori pentru că noi aveam suporteri adevărați și așteptăm la felca toată lumea ca lucrurile să revină la normal.

Vrem să colaborăm cât mai bine cu Liceul cu Program Sportiv, cu clubul Juniorul pentru că ne dorim o pepinieră proprie de unde să promovăm tinerii. Trebuie să ne gândim și la viitor și vrem să facem aici la Suceava o echipă axată în majoritate pe suceveni.

Primul meci este cel mai important și trebuie să-l câștigăm. Ne-am pregătit cum am putut mai bine și ne gândim doar la cele trei puncte puse în joc” a afirmat antrenorul principal al formației Foresta Suceava, Dorin Goian.

Etapa I a seriei I a Ligii a III-a programează meciurile:
Foresta Suceava – Știința Miroslava
Hușana Huși – Dante Botoșani
Bradu Borca – Șomuz Fălticeni
Juniorul Vaslui – Bucovina Rădăuți
CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava