• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Foresta Suceava a retrogradat în liga a III-a! Astăzi, pe „Areni”, după o evoluţie catastrofală, Ştiinţa Miroslava, care avea numai un punct în faţa Forestei, a cîştigat cu 3-2. Golurile gazdelor au fost înscrise de Coroamă, în minutul 18, şi de Opriş, în minutul 90, dintr-o lovitură de la 11 metri, care a fost acordată corect, numai că în prealabil vîrful Forestei, Scutariu, avusese o intrare grosolană la portarul oaspeţilor, care ar fi trebuit sancţionată cu fault. După intervenţia lui Scutariu, portarul Ştiinţei a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de cîteva minute şi era cît pe ce să fie transportat cu salvarea la spital. Pentru oaspeţi au înscris Tcaciuc, în minutele 45 şi 48, şi Bucur, în minutul 71. Chiar dacă Foresta a avut o evoluţie penibilă şi a retrogradat, la finalul meciului, cel mai bun juăctor al Sucevei, Opriş, a fost aplaudat, la fel ca şi antrenorul Florentin Petre, cărora le-au şi fost scandate numele. Jocul slab al Forestei poate fi pus şi pe seama faptului că în minutul 20, căpitanul echipei, Stănescu, s-a accidentat şi a trebuit să fie înlocuit. La partida de pe „Areni” au asistat aproximativ 500 de spectatori. Pînă la finalul sezonului mai sînt două etape.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava