Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava încă mai speră ca echipa sa să se prezinte la startul viitorului sezon competițional, majoritatea jucătorilor care au evoluat în campionatul precedent au plecat la alte formații. Ultimii doi fotbalişti ai Forestei care şi-au găsit echipă după plecarea de pe ”Areni” sunt fundaşul dreapta Ionuţ Mihălăchioaie şi atacantul Cătălin Vraciu. Cei doi s-au înţeles cu gruparea de Liga a III-a Aerostar Bacău, formaţie care intenţionează să atace promovarea în eşalonul al doilea sezonul viitor, foarte probabil, cu antrenorul Cristi Popovici pe bancă. Pentru a rămâne acasă, la Bacău, Mihălăchioaie a refuzat oferta celor de la Știinţa Miroslava, în vreme ce Vraciu ar fi avut şi varianta unui transfer la Olimpia Satu Mare. Cei doi se află pe o listă lungă de jucători care au preferat să plece de la Suceava în această vară, speriaţi de incertitudinea care persistă la Foresta.

Primii care şi-au găsit un nou loc de muncă sunt atacantul Bogdan Rusu şi mijlocaşul Lucian Dumitriu, care au semnat cu nou-promovata în Liga secundă Hermannstadt Sibiu. Un pas major în carieră a fost făcut de portarul Toma Niga, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu FCSB. Celălalt goal-keeper din lot, Vlăduţ Hînţăscu, a fost căutat de Steaua Armatei, însă Marius Lăcătuş trebuie să negocieze această mutare cu cei de la Viitorul Constanţa, club de care aparţine jucătorul. Alessandro Masella s-a întors acasă, în Italia, după experienţa nereuşită din România, în vreme ce colegul său din apărare, Alin Mutu, s-a mutat în celălalt capăt al ţării, la Luceafărul Oradea, unde va fi din nou coechipier cu atacantul Marius Matei.

În ce-l priveşte pe Cornel Căinari, acesta îşi continuă cariera în judeţul vecin, la nou promovata în Liga a II-a Știinţa Miroslava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava