MOPAN Suceava

Încet, încet, Foresta Suceava încearcă să-și alcătuiască un lot cât mai competitiv în perspectiva noului sezon competițional al seriei I a Ligii a III-a. După ce mai mulți jucători de bază au plecat de la gruparea de pe „Areni”, conducerea clubului sucevean face eforturi să aducă fotbaliști pe care să se poată baza în viitor. Mai mult, dosarul finanțare al formației sucevene este deja depus și se așteaptă punerea lui în discuția Consiliului Local și intrarea fondurilor la club.
Adus de curând la Foresta Suceava, fundașul Vițelaru, pe care iubitorii fotbalului l-au putut urmări în amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț, a revenit în Liban. ”Veteranul” nemțean a avut o înțelegere amiabilă cu clubul sucevean care nu s-a opus plecării la ”mai bine”, cum se spune.
”Am avut o înțelegere cu Vițelaru care presupunea faptul că dacă acesta găsește o variantă mai bună să fie lăsat să plece pentru că e trecut binișor de 30 de ani. Cum clubul din Liban la care a mai fost i-a oferit peste 5.000 de dolari pe lună, ne-am opus și-i dorim succes.
În continuare încercăm să mai aducem jucători competitivi. Încercăm să-l transferăm pe Ignea de la Aerostar Bacău, îl vom testa pe tânărul Mateiciuc de la Ceahlăul Piatra Neamț, un sportiv foarte talentat și pe fundașul central Eugen Celeadnic din Republica Moldova.
Dosarul de finanțare este depus și-i mulțumim domnului primar Ion Lungu că a rămas alături de fotbalul sucevean” declarat președintele clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac.
Joi, Foresta Suceava va disputa un amical cu CSM Roman pe terenul acesteia cu începere de la ora 17.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava