Echipa de fotbal a Sucevei, Foresta a retrogradat după un sezon competițional ”tulbure” în Liga a III-a, iar în lot au mai rămas doar trei fotbaliști din vechea gardă. Ân prezent se fac eforturi pentru alcătuirea unui lot competitive.
Au ajuns deja sub comanda antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță portarul George Niga, venit de la Viitorul Liteni, fundașul Răzvan Dulap, de la Șomii Lipova, mijlocașii Claudiu Aioanei, de la Delta Dobrogea Tulcea, Ionuț Artene, de la Aerostar Bacău, Nicu Ciutac, de la Juniorul Suceava, atacanții Robert Grumezescu, de la Sănătatea Darabani, și Claudiu Scânteie, de la Aerostar Bacău, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să se alăture lotului fundașul central Dănuț Tăcuțanu, de la Știința Miroslava, atacantul Răzvan Gorovei, de la ASU, Politehnica Timișoara și mijlocașul Răzvan Istrate, de la Aerostar Bacău. Chiar dacă strategia de anul trecut, de a se înregimenta o mulțime de fotbaliști de pe piața externă, s-a dovedit un eșec, oficialii suceveni par deciși să mai facă o încercare. Pe Areni se antrenează deja moldovenii Ghimp și Căpățână, de la gruparea FC Sfântul Gheorghe Suruceni, precum și doi tineri fotbaliști englezi de origine indoneziană, Tampubolon Damai Miracle, de 21 de ani, mijlocaș de bandă, și Tampubolon Zefanya John, de 19 ani, fundaș lateral. În decurs de câteva zile va ajunge însă la Suceava un lot de șase fotbaliști francezi, cu vârsta de până în 22 de ani, care vor încerca să-i impresioneze plăcut pe antrenorii Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță.
O prioritate pentru conducătorii suceveni este însă găsirea unui portar de valoare, în condițiile în care în momentul acesta se află în lot doar un singur goal-keeper, George Niga.
La capitolul meciuri amicale, au fost perfectate până acum întâlniri cu Aerostar Bacău, joi, 26 iulie, într-o locație care n-a fost încă stabilită, pe 8 august, în deplasare, cu CSM Roman și pe 11 august, acasă, cu CSM Pașcani.
Ediția 2018-2019 a Ligii a III-a este programată să debuteze pe 25 august. Foresta Suceava va evolua în Seria I, cel mai probabil alături de formațiile Știința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, CSM Roman, Bucovina Rădăuți, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Șomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, FCM Gauss Bacău și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava