Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off. „Galben-verzii” au intrat în vacanță cu drepturile financiare achitate la zi, în condițiile în care Primăria Suceava a achitat și ultima tranșă în valoare de 300.000 de lei din banii alocați de municipalitate echipei de fotbal pentru anul 2022.

Antrenorul Dorin Goian a stabilit startul pregătirii de iarnă pentru data de 23 ianuarie, urmând ca după perioada de reacomodare la efort echipa să plece într-un stagiu centralizat la Gura Humorului, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Oficialii clubului au perfectat deja și patru partide de verificare, după cum urmează: pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, și pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău.

La capitolul noutăți, forestierii au anunțat întoarcerea atacantului Robert Martin, care revine pe Areni după o pauză de 6 luni, interval de timp în care activat pentru Șomuz Fălticeni.

Foresta Suceava va relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

În faza doua din play-off se vor juca 9 partide între primele patru clasate din seria I, avantajul organizării meciurilor pe propriul teren fiind data de clasamentul de la finele sezonului regular.

În faza a III-a a barajului de promovare se vor califica primele două clasate în urma fazei a doua. Prima clasată va fi gazdă în manșa retur, împerecherea seriei I fiind cu seria a II-a. Adică, echipa situate pe primul loc după faza a II-a, va juca cu cea clasată pe locul secund în seria a II-a.

Meciurile decisive pentru promovarea în eșalonul al doilea al fotbalului românesc se vor disputa între câștigătoarele partidelor din faza a treia.

În principiu, pentru primele patru locuri în seria a II-a a Ligii a III-a de fotbal se luptă echipele Olimpia Râmnicu Sărat, Metalul Buzău, Unirea Braniștea, CSM Focșani și Aerostar Bacău. Așa cum am mai menționat și cu alte ocazii, Foresta Suceava are avantaj cu oricare dintre cele cinci formații prezentate având lot bun de jucători și conducere tehnică pe măsură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava