Concert pascal
MOPAN Suceava

În victoria, 4-1, cu Siretul Dolhasca, din primul joc test al verii, s-au regăsit în garnitura de start a Forestei doar trei jucători din vechea gardă, Onofraş, Mateciuc şi Gulei, restul de opt fiind nume noi. Este vorba de portarul George Niga, venit de la Viitorul Liteni, mijlocaşii Claudiu Aioanei, de la Delta Dobrogea Tulcea, Ionuţ Artene, de la Aerostar Bacău, Nicu Ciutac, de la Juniorul Suceava, atacanţii Robert Grumezescu, de la Sănătatea Darabani, şi Claudiu Scânteie, de la Aerostar Bacău, precum şi doi jucători din Republica Moldova, Ghimp şi Căpăţână, de la gruparea FC Sfântul Gheorghe Suruceni. Iar lista venirilor nu se va opri aici, aseară şi astăzi fiind aşteptaţi să ajungă la Suceava alţi opt jucători: Robert Priseceanu, portar, de la CSM Slatina, fundaşii Răzvan Dulap, de la Şomii Lipova, care a semnat deja contractul cu Foresta, şi Răzvan Tăcuţanu, de la Ştiinţa Miroslava, mijlocaşii Alexandru Stancoschi, de la Sănătatea Darabani, şi Răzvan Istrate, de la Aerostar Bacău, atacantul Răzvan Gorovei, de la ASU Politehnica Timişoara, precum şi trei fotbalişti francezi.
În afara meciurilor amicale deja antamate, cu Aerostar Bacău (26 iulie), CSM Roman (8 august) şi CSM Paşcani (11 august), oficialii Forestei au mai perfectat un joc test şi cu Şomuz Fălticeni, pe data de 14 august, pe Areni.
Ediţia 2018-2019 a Ligii a III-a este programată să debuteze pe 25 august. Foresta Suceava va evolua în Seria I, cel mai probabil alături de formaţiile Ştiinţa Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oţelul Galaţi, CSM Roman, Bucovina Rădăuţi, Sporting Lieşti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focşani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Şomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamţ, FCM Gauss Bacău şi nou-invitatele FC Botoşani II şi Politehnica II Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava