Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a începu la finele anului înainte de vacanța de iarnă să-și face ordine în propria ”curte”. După ce a renunțat la serviciile jucătorilor Cosmin Rotaru, Robert Dicu și Patrick Oliveira Da Silva, a reușit să și aducă în loc un fotbalist. Este vorba despre Yanis Zouaoui, un mijlocaș francez în vârstă de 22 de ani, care ultima oară a evoluat în Liga a IV-a din Hexagon pentru Sporting Club Toulon.

Formația suceveană caută în continuare un atacant de viteză, doi mijlocași, unul central și unul de bandă și de un fundaș dreapta, care să îndeplinească regula under.

Jucătorii suceveni vor reveni la antrenamente undeva între 13 și 18 ianuarie. Gruparea de pe ”Areni” intenționăează să efectueze și un cantonament de iarnă, dar asta și în funcție și de modul cum va evolua pandemia de coronavirus și de ce decizii vor mai lua autoritățile după alegeri sau după Sărbători. De asemenea, Foresta Suceava va dori să dispute cât mai multe meciui amicale cu echipe puternice pentru a-și verifica nivelul.

La finalul sezonului de toamnă Foresta Suceava se află pe locul secund în clasamentul seriei I a Ligii a III-a de fotbal, la egalitate de puncte cu prima clasată, Știința Miroslava și cu a treia, Bucovina Rădăuți. Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava