Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a intrat în vacanță deiarnp după un sezon încheiat pe un merituos loc II în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, la un singur punct în spatele liderului Dante Botoșani. Elevii antrenorului Ionuț Moșteanu au avut un final de an de excepție cu șase victorii consecutive.

Cu locul în play-off deja asigurat, “galben-verzii” vor relua pregătirile la jumătatea lunii ianuarie și vor să-și întărească lotul în perspectiva participării la barajul de promovare.

“Această pauză este foarte importantă fiindcă trebuie facem lucrurile mai bine decât în anii precedenți și să învățăm de acolo unde am greșit. Meciurile de baraj au altă importanță și presiune, în mod logic, nu contează deloc dacă ajungem la barajul de promovare în Liga a II-a numai cu victorii sau că dominăm play-off-ul, dacă acolo în meciurile cu Oțelul, cu Focșaniul sau cu orice alt adversar vom greși. De aceea, în pauza de iarnă trebuie să vedem ce jucători ne trebuie și unde ne trebuie” a declarat președintele clubului Foresta, Andrei Ciutac, pentru Radio Top.

Gruparea de pe Areni s-a despărțit de un singur jucător la finalul primei părți a campionatului, este vorba de portarul Alexandru Tătaru.

În funcție de evoluția pandemiei de COVID, președintele Forestei Suceava a adăugat că echipa ar putea face cantonamentul de iarnă în străinătate.

„În ultimii doi ani am optat pentru semi-cantonamente pe plan local și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Urmează frigul, ninsorile și sunt foarte puține terenuri de antrenament. Există șI o variantă a unui cantonament în afara țării, având în vedere că prețurile sunt aproape egale cu un cantonament la nivel local.

Trebuie să fim atenți la pandemia de COVID, pentru că lucrurile se schimbă de la zi la zi, apar noi restricții, apar modificări și rămâne să vedem în ce măsură vom putea pune în aplicare ce ne dorim”, a adăugat Ciutac.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, atunci când Foresta ar trebui să joace pe terenul Şomuzului Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava