MOPAN Suceava

Oficialii Forestei au reușit al treilea transfer al verii, după ce în urmă cu câteva zile izbutiseră repatrierea mijlocașilor Andrei Cerlincă și Vlad Stănescu, care au evoluat în sezonul precedent la Bucovina Rădăuți. „Galben-verzii” au bătut palma cu fundașul stânga Constatin Dudu Drugă, în vârstă de 29 de ani. Drugă a mai evoluat pe Areni în sezonul 2016-2017, când a bifat 28 de prezențe  pentru Foresta în eșalonul al doilea, și alte trei în Cupa României. De-a lungul carierei sale acesta a mai îmbrăcat tricoul formațiilor CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, Farul Constanța, FC Botoșani, SC Bacău, Pandurii Târgu Jiu, Energeticianul Petroșani și Aerostar Bacău.

„Aveam nevoie să acoperim postul de fundaș stânga, unul deficitar pentru noi, așa că ne bucurăm că am reușit să-l  readucem la Foresta pe Dudu Drugă, un jucător pe care-l cunoaștem foarte bine. Avem încredere în el și sper să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele, contractul fiind semnat pe o durată de doi ani”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac. Acesta a precizat că gruparea suceveană se află în tratative avansate cu alți trei jucători, un fundaș central, un atacant și un portar junior. Totodată se speră ca până miercuri, 3 iulie, când este programată reunirea lotului, să fie rezolvată și problema numirii noului antrenor principal, care va avea drept sarcină să readucă formația suceveană în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Referitor la capitolul plecări, Foresta s-a despărțit în intersezon de portarul Florin Logofătu, de fundașul Paul Ionescu și de mijlocașii Ionuț Artenie și Andrei Mateiciuc.

Startul ediției de campionat 2019-2020 a Ligii a III-a este programat pe data de 24 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava