MOPAN Suceava

Portughezul de origine braziliană Joao Luiz Ramires Vieira este ultimul jucător ajuns sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, în cantonamentul de la Pojorâta. În vârstă de 34 de ani, Joao Luiz a debutat la mijlocul acestei săptămâni în tricoul Forestei cu prilejul meciului amical cu CS Dante Botoşani, câştigat cu scorul de 6-1. Acesta are un CV interesant, evoluând în cariera sa la echipe precum Maritimo Funchal şi Beira Mar, în Portugalia, Adanasport, în Turcia, Al Riffa şi Al Hala, în Bahrain.

„Joao Vieira se află la prima experienţă în România şi a venit la recomandarea fostului nostru antrenor, Selim Benachour. Urmează să-l urmărim şi în amicalul de vineri, cu Bucovina Rădăuţi, după care vom lua o decizie în privinţa oportunităţii acestui transfer. Oricum, este un jucător cu mare experienţă, care ne-ar putea fi util dacă se află în plenitudinea forţelor”, a declarat preşedintele grupării sucevene, Andrei Ciutac.

Nu mai puţin de zece jucători au ajuns în această iarnă la Foresta, este vorba de portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamţ) şi Haralambie Mociu (Ripensia Timişoara), fundaşii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacşu (Sportul Snagov) şi Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) şi mijlocaşii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuţi), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoşani II), Diallo Flatie, originar din Mali (Africa), şi portughezul Joao Luiz Ramires Vieira.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava