Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava înceracă  să-și completeze lotul de jucători în perspective noului sezon competițional al eșalonului trei al fotbalului românesc. Sucevenii au realizat un nou transfer, al juniorului Lucian Sîncelean, de la Gaz Metan Mediaș. Acesta evoluează ca mijlocaș și a semnat cu Foresta un contract valabil pe o perioadă de 3 ani. Gruparea de pe ”Areni” a ajuns la o înțelegere și cu Stejărel Vișinari, care a fost împrumutat pentru un an de zile de echipa cu care are contract, Aerostar Bacău. Sucevenii au parafat înțelegeri cu Rareș Gal și Vlad Fărcășan, doi tineri fotbaliști în vârstă de 19 ani crescuți de campioana României, CFR Cluj. Gal evoluează pe postul de portar, în vreme ce Fărcășan joacă în flancul drept al apărării.

Formația antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a înregimentat alți șase fotbaliști în intersezon, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, de la Ceahlăul Piatra Neamț, fundașul central Cristian Novacek, de la Concordia Chiajna, portarul Daniel Zvoronciuc, apărătorul Vasile Vitu, mijlocașul Andrei Sahlean și atacantul Iosif Netbai, toți de la Bucovina Rădăuți. Tehnicienii echipei Foresta Suceava încearcă să-și consolideze grupul jucătorilor foarte tineri care vor trebui să fie prezenți pe teren pe tot parcursul jocurilor din Liga a III-a. Mai mult, se dorește ca unul din cei trei să fie un portar pentru a da mai multă stabilitate echipei prin prezența unui jucător experimentat în al compartiment al formației.

Ediția viitoare a Ligii a III-a este de așteptat să înceapă pe data de 12 septembrie, iar până atunci ar trebui să fie efectuată tragerea la sorți. Noul sistem competițional preconizat pentru Liga a III-a este alcătuit din zece serii a câte zece echipe. Deși ideea reducerii costurilor prin micșorarea distanțelor din componentele unei serii este fezabilă, totuși condițiile impuse de pandemia de coronavirus care presupune cantonamente și testări, lucruri deosebit de costisitoare pentru echipele mici din eșalonul trei, va reduce fără îndoială numărul grupărilor care se vor putea alinia la startul viitorului sezon competițional. O dovadă în acest sens a fost și retragerea grupării Siretul Dolhasca, din cauza lipsei de fonduri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava