Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda cu numărul IX a seriei I a Ligii a III-a de fotbal a programat pentru Foresta Suceava meciul cu Dante Botoșani. Acesta a fost al doilea joc consecutiv cu o nou-promovată, după ce la mijlocul săptămânii trecute sucevenii învinseseră pe Sporting Juniorul Vaslui cu 4-0.

Același scor s-a consemnat și în disputa cu formația botoșăneană la capătul unui joc bun al elevilor lui Ivan Gvozdenivic. De departe eroul meciului a fost Andrei Cerlincă, jucătorul sucevean reușind un hattrick grație golurilor din minutele 25, 37 și 88 din penalty. Pe lista marcatorilor s-a regăsit un alt nume obișnuit pe acest table, cel al vârfului de atac Alexandru Marin.

Acest success, coroborat cu cele trei puncte câștigate la ”masa verde” din partida cu Bucovina Rădăuți au dus Foresta Suceava pe locul secund în clasament.

În acest moment de final al turului nu putem să nu regretăm penaltiul ratat de Dudu Drugă în prelungirile meciului cu Știința Miroslava. Oricum, formația suceveană are șansa să se revanșeze în prima etapă din retur când va evolua pe terenul grupării ieșene.

Foresta Suceava: Gal – Vișinar, Novacek, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Sumanariu – Cerlincă, Sîncelean, Filip – Al:Marin. Antrenor: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Nechita, Da Silva, Vitu și Netbai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava