Lotul Forestei a revenit la finele săptămânii trecute din stagiul de pregătire centralizată de la Câmpulung Moldovenesc, după zece zile de antrenamente intense, în care antrenorul Cristi Popovici a pus accent pe pregătirea fizică a jucătorilor. Cantonamentul de iarnă nu este unul iubit de jucători în general, dar se pare că fotbaliştii Forestei nu s-au plâns de tratamentul de care au avut.
„ Am beneficiat de condiţii bune de cazare, masă şi recuperare, a fost totul în regulă din acest punct de vedere. Jucătorii au răspuns bine solicitărilor noastre și pot să spun că acest stagiu de pregătire centralizată a fost bun.

Îmbucurător este faptul că nu ne-am confruntat cu accidentări, chiar dacă au mai fost cazuri izolate când un jucător sau altul nu s-a putut antrena într-o anumită zi din pricina unor probleme minore de sănătate, dar acestea, până la urmă, sunt lucruri normale. Din punct de vedere fizic ne prezentăm acum foarte bine, urmează să vedem cum ne vom comporta în meciurile de pregătire”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

În privinţa lotului de jucători, tehnicianul grupării sucevene încă aşteaptă sosirea unui fundaş central. „În condiţiile în care Masella este accidentat, din acest motiv ratând şi stagiul de pregătire centralizată, ne bazăm în centrul apărării doar pe Alin Mutu şi Daniel Lung. Conducerea clubului a iniţiat discuţii cu mai mulţi jucători, printre care Asanache, de la Concordia Chiajna, şi Ghiţă, de la FC Voluntari, şi sper ca până la începutul săptămânii viitoare să rezolvăm şi această problemă”, a precizat Popovici.

Pe parcursul acestei săptămâni, sucevenii au în program nu mai puţin de trei jocuri amicale, care vor avea loc pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, ce aparţine Liceului cu Program Sportiv. Primul adversar al Forestei este Aerostar Bacău, miercuri, 8 ianuarie, cu începere de la ora 12.00. A doua zi, de la ora 11.00, „galben-verzii” vor întâlni Bucovina Rădăuţi, urmând ca sâmbătă să-şi măsoare forţele cu CSM Roman. În continuare, programul echipei sucevene mai cuprinde meciuri amicale cu CSM Paşcani, pe 15 februarie, revanşa cu Bucovina Rădăuţi, pe 16 februarie, iar pe 18 februarie, duelul cu Ştiinţa Miroslava.

Aceste partide vor fi un bun prilej pentru antrenorul Cristi Popovici de a-i vedea la lucru pe atacanţii Cătălin Vraciu şi Robert Grumezescu, transferaţi în intersezon de la ACS Poli Timişoara, respectiv ACS Berceni, pe mijlocaşul Alexandru Ivan, 21 de ani, ex-Bucovina Pojorâta, juniorul fălticenean Francisc Vicovanu, dar şi pe o serie de tineri de perspectivă proveniţi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, precum Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc, Alin Florescu, Florin Bejinar şi Florin Muntean.

În primul meci oficial din 2017, pe 25 februarie, Foresta va întâlni, pe Areni, formaţia ASU Politehnica Timişoara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava