MOPAN Suceava

Foresta Suceava a susținut la mijlocul acestei săptămâni la Câmpulung Moldovenesc, cel de-al treilea amical al verii. Adversarul trupei antrenate de Dorin Goian a fost formația SCM Zalău, care activează în Seria a X-a a Ligii a III-a.

Meciul a fost unul echilibrat și s-a încheiat nedecis, 1-1. Ardelenii au deschis scorul prin Sergiu Pop, pe finalul primei reprize, în vreme ce „galben-verzii” au restabilit egalitatea după o oră de joc prin Ilie, cu capul, în urma unui corner executat de Căinari.

Gruparea suceveană a avut șase fotbaliști sosiți vara aceasta pe Areni în formula de start, în repriza secundă apărând pe teren alți șapte jucători noi.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Niga (FCSB) – Cimbru, Celeadnic, Makongo, Nițu (FC Botoșani) – Ilie, Mihalciuc (LPS) – Netbai, Căinari (Dante Botoșani), Mirică (Concordia Chiajna) – Andr. Tănasă (FCSB). Pe parcursul întâlnirii au mai intrat portarul Cuciureanu (LPS) și jucătorii de câmp Grosu (Viitorul Dăești), Botezatu, Antonio (Rapid II București), Cucoș (LPS), Samson, R. David (Sepsi Sfântu Gheorghe), Smocot (LPS), Cuibari (CSM Deva), Popovici și Chika.

În afară de acest joc, oficialii Forestei au mai perfectat patru meciuri amicale, după cum urmează: pe 5 august cu Ceahlăul Piatra Neamț, de la ora 11.00, pe Areni; pe 10 și 20 august cu Aerostar Bacău; pe 13 august cu Bucovina Rădăuți.

Ediția de campionat 2022-2023 a Ligii a III-a va începe pe data de 27 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava