MOPAN Suceava

Foresta Suceava a disputat la mijlocul acestei săptămâni un meci contând pentru turul III al Cupei României. Gruparea suceveană, aflată pe locul V în Liga a II-a de fotbal, a întâlnit în deplasare formaţia de ligă a III-a AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Aşa cum era de aşteptat de altfel, antrenorul Cristi Popovici a menajat câţiva jucători, Daniel Bălan, Cornel Căinari, Marius Matei şi Alessandro Masella, iar Vlad Stănescu a intrat pe parcursul reprizei secunde.

La capătul unui joc aprig disputat, într-o atmosferă de mare meci, sucevenii s-au impus la limită cu 1-0 prin golul marcat de  Avram, din pasa lui Bujor în minutul 28. La gazde, pe toată durata partidei a evoluat fostul echipier al Forestei Suceava din perioada de glorie, Robert Ilyes. Jucător în vârstă de 42 de ani.

Foresta Suceava: Hânţăscu – Mihălăchioaie, D. Lung, Al. Mutu, Semeghin – Aeroaiei – Cerlincă, R. Avram, L. Dumitriu, Drugă – Vl. Bujor. Antrenor: Cristi Popovici.

În etapa a VII-a a Ligii a II-a de fotbal, Foresta Suceava va evolua sâmbătă 17 septembrie pe terenul echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Partida va începe la ora 12.00 şi va fi televizată pe DigiSport şi Dolce Sport.

Foresta Suceava merge mai departe în Cupa României, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava