Foresta Suceava s-a prezentat la meciul cu Academica Clinceni cu o adevărată multinațională alcătuită din români, francezi, moldoveni, ghanezi, italieni, senegalezi, congolezi, portughezi și tunisieni. Ei au reușit să se înțeleagă între ei timp de 45 de minute, însă după pauză au primit două goluri și gruparea suceveană a înregistrat al șaselea eșec. Disputa dintre Academica Clinceni și Foresta Suceava a început cu întârziere, arbitri verificând amănunțit actele jucătorilor care au reprezentat Bucovina.
Așadar, în prima repriză Foresta Suceava, cu o față mult mai ”serioasă” decât în partidele anterioare, a rezistat pe ”baricade” la Clinceni. La pauză antrenorii celor două combatante, Eric Licar și respectiv Nuno Pedro Khalil Chakroun au făcut câte o schimbare. Fostul stelist a fost mai inspirat introducându-l pe teren pe Ion Mihai care a marcat în minutele 54 și 77, prima oară cu capul, iar a doua oară cu un șut parabil. Pentru ca ghinionul să fie complet, Masella a fost eliminat pe final de joc.
Pentru formația suceveană, care nu poate emite pretenții în ceea ce privește realțiile de joc, urmează un nou meci tare, sâmbătă, pe Areni cu CS Mioveni. Cu pași mici s-a ajuns la etapa a opta și Foresta Suceava, care s-a chinuit să încropească o formulă competitivă, are un punct din 21 posibile. Cu siguranță nu va fi ușor până la finele acestui an, după o pregătire centralizată totul fiind altă ”mâncare de pește”, dar punctele ar trebui adunate încetișor. Poate că până în prezent gruparea suceveană a întâlnit echipe de calibru s-au care merg bine în acest moment, însă orice punctișor obținut cu acestea valorează dublu, fără a uita faptul că trebuie să încerci să te impui în duelurile directe cu contracandidatele la ultimele locuri în clasament.

Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov);
Academica Clinceni: Niga – Samson, Deaconescu, Pulhac, Balgiu, Gab. Simion. Bg. Barbu, Vl. Mihalcea, M. Constantinescu (cpt.), Găină, Al. Văduva.
Rezerve: Ureche – Gliga, Bg. Matei, Groza, Al. Lazăr, M. Ion, Blejdea.
Antrenor: Erik Linkar
Foresta Suceava: Began – Belevschi, Pavel Secrier, Diallo (cpt.), Masella, Pappoe, Acolatse, R. Sumanariu, Coroamă, Kimbaloula, Vl. Stănescu.
Rezerve: Ursache – Bosînceanu, A. Onofraş, Duceac, Păvăluc.
Antrenor: Marius Lup
Arbitru: Andrei Lucian Ţiţii (Şura Mică); Asistenţi: Marian Truţă (Băbeni) şi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

Etapa a VII-a a Ligii a II-a a programat meciurile:
FC Argeş – ASA Târgu Mureş    1-2
Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov    0-1
Chindia Târgovişte – Ripensia Timişoara    1-0
Metaloglobuns Bucureşti – Luceafărul Oradea    1-0
Academica Clinceni – Foresta Suceava    2-0
CS Mioveni – Ştiinţa Miroslava    5-1
CS Baloteşti – Pandurii Tg.Jiu    0-2
CS Afumaţi – UTA Arad    2-0
Dunărea Călăraşi – Olimpia Satu Mare    5-1
AFC Hermanstadt Sibiu – ASU Poli Timişoara    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava