Foresta Suceava nu a reuşit să produsă surpriza în această seară în optimile Cupei României la fotbal, pierzând cu 4 la 0 meciul împotriva echipei Dinamo Bucureşti. În faţa unui stadion plin de suporteri, Foresta Suceava a făcut un meci frumos în faţa echipei din prima ligă de fotbal. Jucătorii Forestei au fost primii care au avut o şansă mare de a deschide scorul, prin Marin, însă dinamoviştii au respins de pe linia porţii. Imediat însă, pe un contraatac, Dinamo a reuşit să deschidă scorul printr-un gol superb reuşit de Ricardo Grigore. În prima repriză sucevenii au avut mai multe şanse să egaleze, însă la pauză scorul a rămas 1 la 0 pentru Dinamo.

În repriza a doua sucevenii au continuat să-şi creeze ocazii la poarta dinamovistă, fără însă ca acestea să fie finalizate prin gol. Dinamo Bucureşti a mai reuşit să înscrie de trei ori, prin Perovic, Moldoveanu şi din nou Perovici.

Foresta Suceava pierde cu 4 la 0 după un meci frumos împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava