Concert pascal
MOPAN Suceava

Savane Mamadou (FC Mantes), un fundaș central francez în vârstă de 24 de ani, este ultimul care a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu gruparea de pe Areni.
Savane Mamadou a fost a zecea achiziție făcută de “galben-verzi” în pauza competitionala de iarnă, după portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacșu (Sportul Snagov) și Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) și mijlocașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Florin Burghele (Universitatea Cluj), Bogdan Filip (FC Botoșani II) și Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

Petre Grigoraș va aborda așadar returul de campionat cu un lot de 23 de jucători, în condițiile în care, din “vechea gașcă”, au rămas portarul Augustin Cărbune, fundașii Paul Mateciuc, Dudu Drugă, Adrian Avrămia, Eugen Celeadnic și Ruben Sumanariu, mij¬locașii Cornel Căinari, Matteo Rigoni, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu și Mario Pipoș și atacanți Robert Martin, Alexandru Marin.

Cu o echipă schimbată aproape pe jumătate, Foresta Suceava nu a cunoscut gustul înfrângerii în amicale, unde a avut un bilanț de șapte victorii și două egaluri: 7-1 cu Zimbru Siret, 9-0 cu LPS Suceava, 7-0 cu Rarău Câmpulung Moldovenesc, 6-1 cu Dante Botoșani, 5-1 cu Bucovina Rădăuți, 4-2 cu Ştiința Miroslava, 2-1 cu Ceahlăul, respectiv 1-1 cu Juniorul Suceava și 0-0 cu Ozana Târgu Neamț.

“Galben-verzii” au marcat în aceste jocuri de verificare prin: Cornel Căinari (8 goluri), Robert Martin (7 goluri), Flatie Diallo (6), Andrei Cerlincă (6), Matteo Rigoni (3), Vlad Stănescu (3), Florin Burghele (2), Dudu Drugă (2), Alexandru Marin (2), Radu Ungurianu (1) și Bogdan Filip (1).

Clasată la jumătatea campionatului pe locul II în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar Bacău, Foresta va începe returul cu un meci pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, programat sâmbătă, de la ora 15.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava