Concert pascal
MOPAN Suceava

Oficialii clubului de fotbal Foresta Suceava au luat primele măsuri după un tur dezamăgitor de campionat, încheiat de “galben-verzi” pe un modest loc VI în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a. Astfel, au fost reziliate contractele a opt jucatori din lot, este vorba de portarii George Niga și Alexandru Cotună, de fundașul Ion Ghimp și de mijlocașii Robert Beldiman, Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei, Fares Djermounde și Ryad Parouty.

“La fiecare meci avem voie să trecem pe foaia de joc doar șase jucători străini, așa că am decis să renunțăm și la Parouty, care putea evolua doar ca mijlocaș la închidere, un post pe care avem și alte soluții în lot”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

La capitolul achiziții, “galben-verzii” au reușit să aducă deocamdată doar un singur jucător: portarul Ionuț Logofătu. Lista de transferuri este însă deschisă, iar în fruntea ei se afla doi jucători de perspectiva de la LPS Suceava: portarul naționalei de juniori a Republicii Moldova, Augustin Cărbune (19 ani) și Daniel Bejenar (18 ani).

“Vom avea o discuție cu domnul director Ioan Radu de la LPS Suceava și sper să se concretizeze transferurile celor doi. Suntem în negocieri avansate și cu alți jucători, dar nu vrem să le anunțăm numele până nu semnează cu clubul nostru. De asemenea, este posibil să mai apară și unul-doi străini în lot”, a spus Andrei Ciutac.

“Galben-verzii” vor reveni la antrenamente sub comanda lui Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță luni, 21 ianuarie și, după o scurtă perioadă de reacomodare la efort, se vor pregăti în regim de cantonament la Suceava. În  februarie, echipa suceveană are programete cinci meciuri amicale.

Foresta Suceava va începe returul pe 2 martie, când pe Areni va poposi FC Botoșani II.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava