Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a disputat, la finele săptămânii trecute, un meci amical pe terenul formației de Liga a II-a, Politehnica Iași. Partida s-a jucat pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, pe un gazon impecabil și pe o vreme de primăvară. Sucevenii au dat o replică neașteptat de consistentă adversarilor lor din eșalonul superior și au reușit să se impună la final cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Giani Unghianu, în minutul 67, din penalty.

Foresta Suceava a început jocul de la Iași în alcătuirea: D. Mihăescu – Botezatu, Chelari, Makongo, Dorobanțu, M. Ilie, Samson, Arnold, Netbai, Trofan, Chika. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: G. Niga, Popovici, Crap, Novac, Unghianu, Cimbru, Manole, Celeadnic, Matic, I. Mihăescu, Hostiuc. Antrenor: Ionuț Moșteanu.

Până pe 12 martie, la reluarea sezonului oficial al Ligii a III-a, „forestierii” mai au programate trei partide de pregătire: cu Bucovina Rădăuți (19 februarie – acasă), CSM Pașcani (26 februarie – deplasare) și Hușana Huși (5 martie – deplasare).

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul cu un meci pe terenul vecinilor de la Șomuz Fălticeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava