Concert pascal
MOPAN Suceava

Derbiul județean dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni a fost unul câștigat clar de elevii antrenorului Petre Grigoraș. Partida desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute pe stadionul Areni, pe unfrig crâncen și s-a încheiat cu victoria echipei gazdă cu scorul de 4-1.

„Galben-verzii” au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin Robert Martin, care a deviat cu capul în plasă o minge centrată din corner, de către Cornel Căinari. Tot în urma unei lovituri de colț a venit și golul de 2-0, marcat la ultima fază a primei reprize. Serviciul i-a aparținut aceluiași Căinari, în vreme ce la finalizare s-a aflat masivul vârf de atac Alexandru Marin.

Foresta Suceava s-a distanțat și mai mult pe tabela de marcaj în minutul 65, atunci când portarul oaspeților, Cătălin Pascal, a fost păcălit de un șut cu pământul, din afara careului, expediat de către căpitanul Dudu Drugă, pentru ca Andrei Cerlincă să facă 4-0 în minutul 81, după ce a recepționat o pasă în adâncime de la nou-intratul Mario Pipoș.

Golul de onoare al fălticenenilor a fost marcat de către Eduard Julei în secvențele de final ale întâlnirii, cu execuție de finețe, din colțul careului de 6 metri, după ce, în prealabil, l-a destabilizat pe Drugă.

În condițiile în care liderul Aerostar Bacău a cedat, surprinzător, pe teren propriu, în duelul cu CSM Focșani, gruparea suceveană s-a apropiat la doar 4 puncte de primul loc și a reintrat hotărât în lupta pentru promovare.

Foresta a evoluat în alcătuirea: Ailenei – Onofraș, Sumanariu, Mateciuc, Drugă – Rigoni – Căinari, Cerlincă, Hagiu, Martin – Marin. Au mai intrat: Pipoș, Grumezescu, June și Boca.

Șomuz a început meciul în formula: C. Pascal – Wilfred, Toukam, Song, Chiseliță – Marinescu – Negură, Afalna, Robciuc, Tchassem – Julei. Au mai intrat: Priboi, Zamă și Plăcintă.

Sâmbăta viitoare, în ultima etapă a turului, Foresta va evolua la Rădăuți, în vreme ce Șomuz va primi pe teren propriu vizita formației Hușana Huși.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava